Prihodnost dela: Še lahko zarišemo jasno ločnico med poslovnim in zasebnim življenjem?

12. – 16. oktober na vaši najljubši napravi

napoved   |   voditelji   |   program   |   predavatelji

Trenutno še kako velja rek, da so edina stalnica v našem življenju spremembe. Bolj kot smo pripravljeni spremembe sprejeti v svoje življenje, lažje nam je v dani situaciji. Spremembe pa seveda zahtevajo čas in mnogokrat se zgodi, da je ta čas za spremembe, ki nastane v poslovnem življenju odvzet našemu zasebnemu času. Kako se bolje pripraviti, kaj lahko storimo že danes in kako negovati odnose in samega sebe, da bo naš prosti čas čim manj vplival na službo in služba čim manj na prosti čas?

O čem bo tekla beseda?

Sami smo mnenja, da naša služba vpliva na nas ter tako kroji tudi naše zasebno življenje. Prav tako pa tudi naše zasebno življenje vpliva na našo službo. Letošnji program konference je zasnovan v želji, da boste lažje obvladovali svoje poslovno življenje, hitreje opravljali svoje delo, izboljšali odnose ter skrbeli za svoje zdravje, posledično pa vam lahko ostane več prostega časa in bolje razumete vaše bližnje. Pridružite se nam na potovanju odkrivanja ločnic in skupnih točk med zasebnim in poslovnim življenjem.

 

Epidemija je prinesla marsikatero spremembo v naše življenje. Veliko nas je izkusilo delo od doma in kar naenkrat usklajevalo zasebno ter poslovno življenje hkrati. Pa vemo kje je meja? Ter ali res velja, da služba ni družba?

 

Ko že ravno govorimo o času, vam lahko povemo, da smo letošnjo konferenco oblikovali tako, da bo v vas prikazala potrebe po spremembah, hkrati pa ne bo preveč posegala v vaš čas. Pretekla leta smo se z vami ter ostalimi 400 gosti srečevali na konferenci Voditelj prihodnosti na Brdu. Letošnje leto pa prinašamo konferenco na vaše najljubše naprave, ter tja, kjer se počutite najbolj varno. Ker vemo, da preko ekranov težko ostanemo zbrani dalj časa, smo naše dogajanje razporedili skozi konferenčni teden, kjer bomo vsak dan v tednu poskrbeli za aktualne vsebine, ki vam bodo pomagale usklajevati vaše poklicno in zasebno življenje. Dobra novica je, da nas letos prostor ne omejuje, tako se nam lahko pridružite tudi vsi tisti, ki ste pretekla leta ostali brez sedeža na naši konferenci.

Program

Letošnji program je zasnovan tako, da bo kar v največji možni meri prijazen do vašega usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, hkrati pa poln nasvetov za lažje razumevanje drugih, sebe, digitalnih procesov,…

Pridružite se nam torej na konferenčnem tednu, kjer se bomo prva dva dneva srečali v živo preko vaših najljubših naprav, od srede do petka pa vam bomo posredovali posnetke naših predavanj, ki si jih lahko ogledate kadarkoli. Mi seveda priporočamo, da si jih ogledate za sprostitev med delavnikom, vsekakor pa bodo tudi dobra popestritev popoldneva.

Ponedeljek, 12. 10.

10.00 do 11.30 – Zinka Kosec

Ne dovolite, da izgorite!

Online predavanje v živo

Torek, 13. 10.

10.00 do 11.30 – Simona Šarotar Žižek

Digitalizacija – vpliv na delovno mesto in prosti čas

Online predavanje v živo

Sreda, 14. 10.

Sanda Jerman

Kompetence prihodnosti

Posneto predavanje

Četrtek, 15. 10.

Andreja Glavač

Kakšne barve je tvoj dan?

Posneto predavanje

Petek, 16. 10.

Zvezdana Maurič Vražič

Naj vaše napake v službi ne vplivajo na vaš prosti čas

Posneto predavanje

Predavatelji

Zinka Kosec, predavateljica na Višji strokovni šoli za kozmetiko in velnes Ljubljana, direktorica Akademije akcija in predavateljica v projektu Korak. Svoja raziskovanja je usmerila na področje razvoja kadrov in osebnega razvoja posameznika. Danes to znanje združuje v oblikovanju korporativnih velnes programov.

Dr. Simona Šarotar Žižek, izredna predavateljica managementa poslovanja, specializirana za upravljanje človeških virov in organizacijsko vedenje. Je predstojnica študijske smeri Management in organizacija poslovanja na Ekonomsko-poslovni fakulteti in vodja Inštituta za management in organizacijo Univerze v Mariboru ter predavateljica v projektu Korak.

Sanda Jerman, dipl. organizatorka-menedžerka, vodja podjetniških in HR projektov Cene Štupar – CILJ, pri svojem delu skrbi za prepletanje različnih konceptov izobraževalnega menedžemnta, marketinga in kadrovskega področja. Vodi strateške projekte s področja izobraževanja in razvoja kariere.

Andreja Glavač je po osnovni izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, Persolog osebnostni model pa je njeno najljubše orodje za delo. Uporablja ga pri selekcijskih postopkih (izdelava vedenjskih profilov za izbor kadrov), kot za razvoj kadrov in ekipe ter odkrivanje njihovih potencialov. V veliko veselje ji je usmerjanje mladih pri izbiri karierne poti, zato v Kariernem Placu – Kariernem centru za mlade (Cene Štupar – CILJ), individualno svetuje mladim pri izbiri poklica, šole, študija oz. karierne poti. Izvaja tudi predavanja za otroke, starše in strokovne delavce.

Zvezdana Maurič Vražič, dipl. medicinska sestra, spec. klinične dietetike, vaditeljica športne rekreacije odraslih, inštruktorica nordijske hoje. Z zdravstveno vzgojo že 20 let deluje kot vabljena predavateljica po šolah, vrtcih, socialnih zavodih, delovnih organizacijah in predava projektu Korak. Od leta 2011 se kot samostojna podjetnica ukvarja s prehranskim svetovanjem in vadbo ter ima svojo spletno trgovino s prehranskimi dopolnili in medicinskimi pripomočki.

Dostopnost