Brezplačno, a neprecenljivo!

December je tisti čas v letu, ko kljub polnemu urniku in številnih dogodkih najdemo še tisto malo časa, da se ozremo nazaj in se z nasmeškom na obrazu spomnimo vsega lepega, kar nas je v minulem letu spremljalo.

Na Ljudski univerzi Kočevje so izvedli številne programe. Uspeli so pričarati nasmeh na obraz marsikateremu udeležencu. Nekateri so pridobili nova prijateljstva, drugi so odkrili skrite strasti, tretji nadgradili svoj talent in večina je premagala strah pred ponovnim vstopom v učilnico. Vsem je skupno tudi, da so uspešno zaključili neformalna izobraževanja v sklopu programa Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019. Udeleženci so skozi objektiv lovili utripe Kočevske, skozi tuje jezike so spoznavali nove kulture in širili svoja obzorja. Veseli smo, da smo skupaj z njimi zaključili še eno uspešno leto izvedbe brezplačnih programov za zaposlene.

Ob koncu izobraževalnega četrtletja vedno pripravimo podelitev potrdil za vse zaključene programe in tudi tokrat nismo naredili izjeme. Jeseni 2018 smo zaključili tri računalniške programe in dva tečaja tujega jezika. Sredin večer, 19. 12. 2018, so nam popestrili številni udeleženci, ki so se odzvali našemu povabilu na podelitev potrdil. Dogodek smo zaključili z otvoritvijo razstave fotografij.

Nehote si premalokrat vzamemo čas za družino, sosede, prijatelje, sodelavce… Naglica vsakdana nam dragocene trenutke za naše najbližje velikokrat postavi v ozadje. V novem letu vam želimo veliko priložnosti za druženje. Ne pozabite na smeh, objeme in poljube. Tudi ti so brezplačni, a neprecenljivi.

Brezplačne programe v sklopu omenjenega projekta sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialni sklad.

Dostopnost

Share This