ZNA – Računalnik več od vas?

Ljudska univerza Radovljica v okviru projekta ZNA (Znanje Nas Aktivira) organizira brezplačne računalniške programe, ki so namenjeni zaposlenim odraslim, starejšim od 45 let.

Bi se radi naučili osnov računalništva? Potem se vključite v program Računalniška pismenost za odrasle. V programu se boste naučili osnov računalništva in se spoznali z osnovno informacijsko tehnologijo. Spoznali se boste s programom Word, kjer boste pisali, oblikovali in tiskali besedila. Uporabljali boste internet, spoznali glavne spletne brskalnike, si ustvarili elektronsko pošto in tako postali del informacijskega sveta. Pridobljeno znanje vam bo v pomoč tako v poklicnem kot tudi vsakdanjem življenju. Program je javno veljaven, zato boste ob koncu pridobili javno veljavno potrdilo. S programom RPO pričnejo v ponedeljek, 5. 3. 2018 ob 17. uri na Ljudski univerzi Radovljica.

 

Izkoristite socialna omrežja za samopromocijo in promocijo vašega podjetja, hobija, dejavnosti. V programu Socialna omrežja in marketing boste izvedeli kaj so socialna omrežja in jih povezali z novodobnim komuniciranjem. Poglobili se boste v svet marketinga in odgovarjali na osnovna marketinška vprašanja, raziskovali naše ciljne skupine ter postavljali marketinško strategijo.   Skupaj bomo pripravili vsa potrebna marketinška besedila, vključno z vašo osebno zgodbo, vsebine za na spletno stran, Facebook in besedila za email marketing. V praktičnem delu programa boste ustvarjali na računalnikih in si postavili čisto svojo spletno stran v spletni aplikaciji Weebly. Predano vam bo tudi znanje o spletni aplikaciji MailChimp, s katero boste v prihodnje oblikovali čudovita elektronska sporočila in z njimi dosegali še večje prodajne uspehe z uporabo email marketinga. S programom pričnejo v sredo, 28.2.2018 ob 17.00 na Ljudski univerzi Radovljica.

 

Projekt ZNA sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.