Obisk ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anje Kopač Mrak na Cene Štupar – CILJ

Leto dni po odprtju Večgeneracijskega centra Ljubana – N’šPlac je ponovno Cene Štupar – CILJ obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anja Kopač Mrak ter si ogledala, kako je v tem letu N’šPlac zaživel in postal del vsakdana občanov Ljubljane.

 

Januarja 2017 so na Cene Štupar – CILJ  otvorili N’šPlac – Večgeneracijski center Ljubljana. Projekt sofinancirata Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS.

Po letu dni delovanja jih je zopet obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anja Kopač Mrak ter si ogledala nekaj delavnic v teku. Predvsem jo je zanimalo, kako se udeleženci počutijo na delavnicah in ali je projekt zaživel v polni meri ter po pričakovanjih.

Veseli so, da je N’šPlac v tem letu postal izredno priljubljen med občani Ljubljane, saj imajo praktično vse delavnice polno zasedene. Udeleženci se radi vračajo, hkrati pa so polni predlogov za dodatne dejavnosti, ki bi jim polepšale ali pa olajšale vsakdan.

Trenutno so izredno priljubljene delavnice joge, nordijske hoje, finančne pismenosti, jezikovne, računalniške ter ustvarjalne delavnice.

Vabljeni, da se jim pridružite na kateri izmed brezplačnih delavnic, ki jih ponuja N’šPlac!

Katalog delavnic prelistate TUKAJ!